Vad innebär det att kunna tjudra Evo?

March 31

Vad innebär det att kunna tjudra Evo?


Internetdelning är ett sätt att dela en Internet-anslutning mellan två enheter. Så länge din EVO har en Internet-anslutning via ett mobilt datanätverk, kan det dela detta sammanhang med andra enheter som använder Internet. De flesta leverantörer tar ut en extra avgift om du vill tjuder din smartphone.

Syfte

Du kan använda din EVO som en router för att ge andra närliggande enheter med en Internet-anslutning. HotSpot tethering skapar en Wi-Fi-nätverk från din EVO; USB-sammanlänkning delar anslutning via USB-laddningskabeln. Hastigheten på Internet-anslutningen är beroende av hastigheten på mobil data på EVO. Till exempel kommer en 4G mobil anslutning ger snabbare hastigheter än en 3G-mobilanslutning. Om du använder tjudra funktion för att skapa en Wi-Fi-nätverk, lösenordsskydda det att förhindra att obehöriga användare från att logga in. EVO stöder WEP, WPA och WPA2-säkerhet; Välj WPA2 för det starkaste skyddet.

Kostnader

För att kunna använda den tjudra inslag i EVO, måste du ha funktionen läggs till din smartphone plan. Medan vissa program gör att du kan tjudra telefonen utan extra avgifter, de är mot användarvillkoren i de flesta mobiloperatör kontrakt och kan leda till din tjänst under avveckling eller hastigheten stryps. En extra avgift tillkommer för sammanlänkning och du måste också betala för ytterligare data som du använder när EVO är ansluten till den andra enheten.

frågor

Tjudra din EVO till en annan enhet kommer att ta en vägtull på smartphone själv. Effektkraven för att agera som en router orsakar EVO för att värma upp. Du bör hålla det i ett väl ventilerat utrymme vid användning av EVO som en hotspot för längre tidsperioder. Delning rinner också batteriet snabbare än normal användning skulle. Även om du kan ansluta EVO in för att ladda medan det agerar som en hotspot, kommer att öka värmeeffekten av telefonen. Tjudra en enhet via USB-kabeln kommer också att hjälpa telefonen vistelse laddas när det är att dela sin Internet-anslutning.

appar

EVO har en inbyggd HotSpot program som du kan använda för att dela telefonens anslutning till andra enheter och skapa Wi-Fi-nätverk som är lösenordsskyddade. Du kan använda den för att sätta en gräns för antalet användare som tillåts att ansluta till nätverket. När Wi-Fi-nätverk är aktiv genom att ansluta till den från din dator eller annan enhet. För USB-sammanlänkning alternativet är HTC Sync krävs för att dela anslutningen. Efter förbinder de två enheterna, klicka på "USB Delning" som anslutningstyp.