Hur man använder PocketMac RingtoneStudio att göra iPhone ringsignaler

November 27

Hur man använder PocketMac RingtoneStudio att göra iPhone ringsignaler


Om du är trött på att dölja runt med alla dessa hacka och halv-hjälpprogrammen för att göra ringsignaler för din iPhone, är det dags för ett verkligt program som tar hand om det hela. Du ska betala lite, men bekvämligheten med en en-klick lösning är vanligtvis värt kostnaden. PocketMac skapat ett program som heter RingtoneStudio. När detta skrivs, är kostnaden för denna behändiga program $ 14,95 och väl värt besväret. Tillsammans med att skapa och exportera din ringsignal fil, har RingtoneStudio en inbyggd editor för att få den exakta klipp av ljud du vill ha för din ringsignal. Här är hur man använder den.

Instruktioner

1 Hur man använder PocketMac RingtoneStudio att göra iPhone ringsignaler

Ladda ner och installera PocketMac RingtoneStudio. För att installera, helt enkelt dubbelklicka på RingtoneStudio.dmg filen som du hämtade och dra ikonen Pocket Mac Ringtone Studio till mappen Program (se länk i Resources nedan).

2 Hur man använder PocketMac RingtoneStudio att göra iPhone ringsignaler


Starta PocketMac RingtoneStudio genom att dubbelklicka på programikonen i programkatalogen.

3 Ange registreringsnyckeln du fick när du köpte programmet tillsammans med ditt namn och e-postadress. Du behöver bara göra detta när du först starta programmet.

4 Starta iTunes och lokalisera den låt du vill göra till en ringsignal till din iPhone.

5 Se till att låten du använder inte har någon kopieringsskydd. Låtar som köpts från iTunes Store kommer inte att fungera.

6 Hur man använder PocketMac RingtoneStudio att göra iPhone ringsignaler

Dra låten från iTunes till PocketMac RingtoneStudio. Om filen är längre än 30 sekunder, kommer RingtoneStudio lansera sin redaktör för dig att klippa filen ner till 29 sekunder eller mindre.

7

Dra "startmarkören" och "Avsluta Marker" till vänster och höger för att klippa din musik filen ner till 29 sekunder eller mindre.

8 Hur man använder PocketMac RingtoneStudio att göra iPhone ringsignaler


Hit "Play" -knappen för att förhandsgranska din ringsignal. Ändra läget för start- och slutmarkörerna för att anpassa din nya iPhone ringsignal. Att spela endast den del av låten du har valt, se till att kryssrutan bredvid "Spela upp markerat" väljs.

9 Klicka på "Klar" när du är klar med redigeringen. RingtoneStudio skapar filen och placera den i Ringsignaler delen av iTunes, och nästa gång du synkroniserar du har din nyskapade ringsignal på din iPhone.

Tips

  • Du kan använda nästan alla audio- och videofiler så länge det inte finns någon DRM eller kopieringsskydd på det. Vissa äldre videofiler (.mpg) kanske inte fungerar.
  • Du kan också finjustera ljud val genom att klicka på start- eller slutar markör och använda vänster och höger pilarna på tangentbordet när du redigerar filen i RingtoneStudio.
  • Kom ihåg att video och ljud som köpts från iTunes Store har kopieringsskydd. Dessa filer kommer inte att fungera.