Hur synkronisera din BlackBerry checkhäfte register med din makes

April 23

Räkna ut hur effektivt att spåra dina transaktioner gemensamt mellan dig och din make kan göra en stor skillnad i nivån av ekonomisk framgång som du kan njuta av som ett par. Om du använder Blackberrys, kan hålla en check register hjälpa dig att spåra enskilda utgifter utan ni båda tillbringa en del av de pengar som finns på kontot. I denna situation, kan du vända dig till en av några olika ansökningar om stöd.

Instruktioner

1 Besök BlackBerry App World och sök efter kontroll register applikationer. Leta efter program som gör reklam för möjligheten att synkronisera med andra BlackBerry-enheter. Några exempel på tillämpningar som erbjuder denna möjlighet är Ascendo pengar, Bankarama och Mobile ekonomi.

2 Ladda ner programmet du väljer från BlackBerry App World. Du kan också ladda ner program direkt från utvecklarens webbplats om du väljer. Din make kommer också att behöva ladda ner samma applikation.

3 Öppna program på din BlackBerry-enheter. Många av dessa program kommer att ha en installationsprocess som du måste fylla i. Till exempel kan du behöva ange ditt namn och bankkontoinformation så att programmet kan synkroniseras till ditt konto. På så sätt kan dina finansiella transaktioner hämtas automatiskt till telefonen. Din ansökan kan också be dig att ställa in en PIN-kod så att andra inte kan komma åt den. Du kommer också att ställa in synkronisering funktionen med din makes telefonen. Gör detta genom att erhålla en behörighetskod och ange den i en av telefonerna.

4 Ange finansiella transaktioner i ditt checkhäfte register program. Vissa program kommer att synkroniseras automatiskt med din makes program. Andra program kräver att du träffa en "Sync" -knappen när du är klar in i en transaktion.

Tips

  • Ange transaktioner så snart de uppstår. Många människor får för vana att skjuta in transaktioner förrän senare och sedan glömmer. Om du gör det, är det checkhäfte register ansökan meningslös.