Så här ändrar Carrier Bearing på en 1995 Chevrolet Pickup

August 20

1995 års modell av Chevrolet pickup med en lång hjulbas kom med en bärare grade i mitten av två drivaxlar. Detta lager hjälper stödja vikten av drivaxlarna och minskar även slitaget på drivaxlarna. Om transportören lagret slits ned, kommer drivaxlarna vibrerar överdrivet och du kan skada drivlinan allvarligt. För att lösa problemet genom att ändra ut transportören lagret. Jobbet kommer sannolikt att ta några timmar.

Instruktioner

1 Sätt stoppklossar kring framhjulen. Lyfta den bakre delen av Chevrolet pickup med domkraften. Placera jack står under axeln.

2 Unbolt drivaxeln från axeln med en U-nyckel. Unbolt bäraren bäring från ramen med 3/8-tums Ratchet, förlängning och uttag. Dra de två drivaxlarna och bäraren som bär ut ur växelhuset, tryck sedan ut från under lastbilen.

3 Installera bärare som bär in i pressen. Använda pressen för att separera lagret från drivaxlarna. Installera ersättningsbäraren bär med hjälp av press och skjuter sedan drivaxlarna och bärare lagerenheten på undersidan av trucken.

4 Skjut slutet av drivaxeln i transmissionen med händerna. Bolt bäraren bär på ramen med 3/8-tums Ratchet och uttag, sedan lyfta den bakre änden av drivaxeln upp och in i axeln. Bolt axelremmarna på plats med en öppen nyckel. Sänk Chevrolet pickup från läktaren med hjälp av domkraft.