Hur man gör Black dieselbränsle

August 26

Hur man gör Black dieselbränsle


Svart dieselbränsle är inte en lätt hitta eller ett enkelt recept att göra. Men om du kan hitta det rätta receptet för dieselmotor, kan du spara massor av pengar - uppåt av 80 procent på bränslekostnader. Det finns olika typer av svart diesel, så här är det grundläggande receptet för allmän svart dieselbränsle.

Instruktioner

1 Filtrera den använd motorolja genom en 20-mikrofilter. Denna exakta filter är inte nödvändigt eftersom varje filter kommer att göra för detta första steg i processen. Använd motorolja innehåller några föroreningar du inte vill flyter genom bilmotorn. Bär tjocka arbetshandskar för att skydda huden på händerna. Också bära skyddsglasögon. När oljan blir varm, kan det vara mycket skadligt och rök är något stark.

2 Blanda en del använd motorolja och en del diesel. Även om det finns många människor som använder vegetabilisk olja, transmissionsolja och mer, är använd motorolja det mest använda ingrediens i svart dieselbränsle. Dessutom har en del människor skapat en mer engagerade process. Återigen, detta är den enklaste av alla de processer som är tillgängliga för allmänheten.

3 Rengör den 20-mikrofilter du använde under det första filtreringssteget. Filtrera blandningen genom den 20-mikrofilter.

4 Hetta upp oljan i en oljepanna som har högt tryck till åtminstone 160 grader Fahrenheit. Upphettning av oljan är inte nödvändigt, men gör det möjligt för olja / diesel mix att flöda lättare.

5 Filtrera blandningen på nytt in i en 15-mikrofilter. Upprepa samma process i en 10-mikrofilter och på nytt genom en 5-mikrofilter. Användningen av mindre filter är till hjälp för att säkerställa att föroreningar avlägsnas och den svarta diesel kommer att löpa smidigt i bilen, men de är inte nödvändiga. De flesta människor rekommenderar att du kör igenom åtminstone två filter: 15- och 10-micro. Förvara din bränsle i en bensinbehållare och hålla rumstemperatur.

6 Använd din svarta diesel i en bil som är gjord för det. Du kan behöva gå på tomgång bilen för att värma upp bränslet innan du kör bilen över hela stan. Inte alla dieselmotorer kommer att ta svart dieselbränsle. Läs bruksanvisningen och få professionell rådgivning om vilka typer av bränsle bilen kan ta.

Tips

  • Be en professionell innan svart diesel i fordon.
  • Inte alla dieselmotorer kommer att acceptera svart dieselbränsle.