Hur kan jag blockera någon på min AT & amp; T Mobile Service?

August 30

Hur kan jag blockera någon på min AT & amp; T Mobile Service?


Blockera specifika inkommande samtal är inte så lätt att göra på mobiltelefoner som det är på hem telefoner. Även om det finns ett sätt att göra detta på AT & T Wireless telefoner, måste du först abonnera på en tjänst som kallas Smart Gränser. För en extra $ 4,99 per månad (som 2011), får du tillgång till många fler funktioner som inte erbjuds till vanliga trådlösa kunder. En av de funktioner som är samtalsblockering, vilket gör att du kan förhindra upp till 30 specifika nummer från ringer ditt mobilnummer.

Instruktioner

Registrera dig för Smart Gränser

1 Logga in på ditt konto "myWireless".

2 Välj "Kontoöversikt" under "Mitt konto" header. Detta kommer att öppna en ny "Kontoöversikt" skärm.

3 Välj "Hantera Features" i avsnittet "Quick Links".

4 Titta under avsnittet "Smart Solutions", och hitta "Smart Gränser för trådlös Föräldrakontroll" alternativet. Klicka på "Välj" -knappen bredvid "Smart Gränser för Wireless" alternativet. Klicka på "Nästa" för att fortsätta. Detta kommer att ta dig till "Select Feature giltighetsdatum" skärm.

5 Välj "Gör Effektiv Idag" och klicka sedan på "Nästa".

6 Klicka på "Skicka" när du granska och godkänna de ändringar som kommer att göras på ditt konto. Smarta Gränser kommer att aktiveras, och du är redo att börja blockera inkommande siffror.

blockerande Numbers

7 Logga in på ditt konto "myWireless".

8 Välj "Kontoöversikt" under "Mitt konto" header. Detta kommer att öppna en ny "Kontoöversikt" skärm.

9 Klicka på "Hantera AT & T Smart Gränser för Wireless" under avsnittet "Quick Links".

10 Navigera till "Controls" listan och välj "Blockerade siffror." Hitta "Lägg till nytt telefonnummer" utrymmen, och ange 10-siffriga telefonnummer, inklusive tresiffriga riktnummer.

11 Klicka på "Skicka" när du är klar, och alla inkommande textmeddelanden och telefonsamtal kommer att blockeras från numret (s) du angett.