Hur kan vi minska radiostörningar på ett headset

June 8

Ett headset genererar elektrisk energi i processen att omvandla audiosignaler till ljud. Denna elektriska energi orsakar ofta radiostörningar eller statiskt brus hörs genom headsetet. Minska radiostörningar biprodukt genom att följa en av ett fåtal förfaranden. Dessa procedurer involverar olika sätt att använda headsetet för att minimera elektriska störningar samt inklusive tillägg av en bullerdämpande enheten till ljudenheten. Notera dessa åtgärder för att minska radiostörningar nästa gång du vill höra ett ljud utan störningar.

Instruktioner

1 För in headsetets ljudkontakten i ljudutgången av en ljudenhet. Sätt på headsetet. Tryck på strömbrytaren på ljudenheten att slå på den. Gå till menyn på enheten för att starta en ljud spela. Justera placeringen av headsetet kabel från sida till sida när du lyssnar på radio inblandning i audioavspelningen. Sluta att justera kabeln när radiostörningar har minskat.

2 Ta bort batteriluckan på baksidan av brusreducerande enheten. Sätt i nya batterier i batterifacket och stäng locket. Sätt ena änden av en mini-jack ljudkabel till ljudutgången på ljudenheten. Sätt i den andra änden av mini-jack ljudkabel till ingången på brusreducerande enheten. Sätt i kontakten från headsetet kabel till utgången på brusreducerande enheten. Sätt på headsetet. Tryck på strömbrytaren på brusreducerande enheten. Tryck på strömbrytaren på ljudenheten, följt av att välja ett ljud att spela från menyn. Lyssna på ljudet som radiostörningar minimeras genom brusreducerande enheten.

3 Ta bort batteriluckan på baksidan av Bluetooth-sändare och mottagare adaptrar. Sätt i nya batterier i batterifacken och stänga luckorna. Anslut mini-jack adapter Bluetooth-sändaren i ljudporten på ljudenheten. Anslut headsetets audiokabel mini-teleplugg i ljudporten på Bluetooth-mottagaren adaptern. Sätt på headsetet. Tryck på strömbrytaren på båda Bluetooth-adaptrar. Tryck på strömbrytaren på ljudenheten, följt av att välja ett ljud att spela från menyn. Lyssna på ljudet som radiostörningar minimeras, om den inte avlägsnas helt och hållet, genom överföring av ljud via Bluetooth-teknik.