Hur man lär sig Radio Repair

October 25

Hur man lär sig Radio Repair


Många skäl finns för att lära radio reparation. Kanske söker du en spännande karriär med en bankable handel som kombinerar problemlösningsförmåga och praktiskt arbete. Eller du kanske är en kortvåg eller antik radio entusiast som är trött på att behöva betala andra människor för att fixa din utrustning. Oavsett vad dina skäl, lärande radio reparation är en utmanande strävan. Radio reparation tar år att bemästra. Men om du åta sig en utbildning, professionell eller amatör, kommer du att ha en ny färdighet för många år framöver.

Instruktioner

1 Få formell utbildning. Formell utbildning i radio reparation finns i ett av två sätt. Först det finns tekniska och community college runt om i landet som lär radio reparation. Vissa högskolor inte specifikt lära radio reparation. Men de erbjuda utbildning inom elektronik och elektrisk utrustning reparation. Denna utbildning kan tillämpas specifikt på radio reparation på studentens bedömning. För det andra har den amerikanska militären ett antal karriärvägar för dem som är intresserade av att lära radio reparation. Båda sätten att arbeta för den person som söker en karriär i radio reparation.

2 Läs om radio reparation. En riklig mängd böcker finns i ämnet av radio reparation, både moderna och antika. Du hittar dessa böcker på alla stora bokhandel eller online bokhandlare. Vidare tidningen Nötter och volt har ofta radiorelaterade projekt som sträcker sig i nivå från nybörjare till avancerad.

3 Lära sig grundläggande krets reparation. Radio reparation är en mycket specialiserad form av elektronik och krets reparation. Kit finns på någon elektronik butik som ger dig möjlighet att lära sig grunderna radio reparation genom att göra. Dessa kit är enkla, inledande lektioner som hjälper dig att få en grundläggande förståelse av elektronik, vilket är mycket användbart för att lära radio reparation. Du behöver grundläggande verktyg som en multimeter, en lödkolv, en skärbräda och en strömkälla för att slutföra dessa lärdomar.

4 Bläddra radio reparation forum. Internet har forum för radio reparation, elektronik reparation och allmän verkstadsindustri, som alla kommer att vara värdefulla resurser. Du kan ställa utbildad, erfarna medarbetare och amatörentusiaster om svåra problem konfrontera dig på din väg till lärande radio reparation.