Hur man laddar upp Aviation databasen i en Garmin Nuvi 200W

February 12

Hur man laddar upp Aviation databasen i en Garmin Nuvi 200W


Piloter som använder Garmin Nuvi 200W GPS-enheter har tillgång till databaser luftfarts att göra sitt jobb lättare och deras passagerare säkrare. Garmin erbjuder ett brett utbud av databaser luftfart, såsom terräng, flygkort, Hinder, säker taxi och AOPA Airport kataloger. Utnyttja och uppdatera dessa databaser ger ofta piloter all den information de behöver.

Instruktioner

1 Logga in på din "My Garmin" konto på FlyGarmin webbplats.

2 Anslut Garmin Nuvi 200W till datorn med USB-kabeln: anslut den lilla änden i 200W och större änden till USB-porten på datorn och förvandla din Garmin Nuvi 200W på.

3 Klicka på "Bärbara datorer" på webbsidan FlyGarmin. Ett foto av enheten kommer att dyka upp, tillsammans med en lista med databaser du kan ladda ner eller uppdatera till vänster på sidan. Nya nedladdningar är gröna, medan uppdateringar är röda, och databaser som inte är tillgängliga är gråa.

4 Välj den databas du vill ladda ner och välj inköpsalternativ som bäst passar dina behov. "Köp", "Använd kupong" eller "Importera föregående tecknings" Du kommer att behöva skriva in din kupong koden eller importera lösenord om du väljer dessa alternativ.

5 Välj "Fortsätt med nya inköp" och tryck på "Köp". Välj om du vill ha en "Single Update" eller en "årlig prenumeration" och tryck på "Lägg i varukorgen" och "kassan" och sedan fylla i din faktureringsinformation och tryck på "Skicka beställning".

6 Klicka på "Download Now" och välj "Installera". Garmin Nuvi 200W kommer att berätta när installationen är klar.