Hur man hittar en broadcast-adress

January 12

Hur man hittar en broadcast-adress


När du tittar på sänds TV-program kan du kontakta företag som producerar innehållet med ett förslag eller ens med din egen idé för ett program eller vad de kan förändras på sin station. För att göra detta måste du känna till radiostationen adress. Denna information är normalt inte ges på själva sändningen, utan man måste se upp specifik information på Internet.

Instruktioner

1 Titta på TV-sändning stationen och skriva ned vad radiostation bokstäverna är (såsom WJBX eller WCOD). Detta är specifikt för stationen. Om du tittar på en kabelstation stations bokstäver mer kända, såsom CNN, FOX eller MTV.

2 Öppna webbläsaren och skriv in stations bokstäver i en sökmotor. Om du letar upp kabelsändning företag du kan faktiskt bara skriva in stationsnamnet i adressfältet och tryck enter. Detta tar dig direkt till sändningen webbplats. Lokala radiostationer har ofta olika webbadress namn, så ser det i en sökmotor är ofta krävs för att identifiera den exakta webbplats.

3 Rulla längst ned på webbsidan. Det är typiskt en adress som anges på botten (särskilt när man tittar upp information om en lokal station). Om inte klicka på "Kontakta oss" eller "Om oss" alternativet på skärmen.

4 Se den nya sidan som visas och broadcast-adressen listas. Det finns ofta flera olika telefonnummer som skrivs ut för dig att kontakta med dina frågor. Du kanske vill skriva denna information nedåt för framtida referens.