Hur man sparar iPhone kontakter genom iTunes

September 16

När du lägger till kontakter i din iPhone, bör du synkronisera telefonen till iTunes på datorn, vilket skapar en säkerhetskopia av telefonens data. Om din iPhone lider förlust av data eller skada, iTunes innehåller säkerhetskopia av din iPhone och kan återställa information så länge som säkerhetskopian är från en senare datum. För att hålla din iPhone och iTunes kontaktinformation synkroniseras, säkerhetskopiera din telefon minst en gång i veckan.

Instruktioner

1 Anslut USB-kabeln till iPhone dockningskontakten på telefonens undersida och anslut den andra änden av kabeln till datorns tom USB-port.

2 Klicka på "Start" och välj "Alla program" välj "Apple" och klicka på "iTunes" att köra iTunes på en PC. För Mac, klicka på ikonen "iTunes" på bryggan eller öppna mappen "Program" i Finder och dubbelklicka på ikonen "iTunes".

3 Klicka på "iPhone" -fliken under avsnittet "Devices" i sidofältet i iTunes.

4 Klicka på "Info" fliken och markera rutan bredvid "Synkronisera kontakterna i Adressbok", "Sync Yahoo Adressbok Kontakter" eller "Synkronisera Google-kontakter." Klicka på "Apply" -knappen för att synkronisera kontakter från iPhone till iTunes.