Vad är en rörligt kränkning?

August 28

När polisen lampor blinkar bakom fordon i rörelse, är det dags att stanna upp och vänta på officer att berätta varför du drogs över. Låt oss säga att officeren informerar dig om att radarn registrerat bilen fortkörning. Du inser att du är sannolikt att få en trafik biljett. Det är ett rörligt kränkning.

Vad är en rörligt kränkning?

Ett rörligt kränkning definieras som någon trafik brott som begåtts medan fordonet är i rörelse. Det är en standard som används av körkort kontor över hela USA för att utvärdera en individs körning historia. Rörliga kränkningar registreras på individens körning poster, och många stater återkalla eller upphäva ett körkort om föraren har samlat ett visst antal rörliga brott på ett år. I vissa stater är antalet brott före avstängning två, men som skiljer sig från land till land.

fortkörning Överträdelser

En av de vanligaste rörliga kränkningar är fortkörning. Brottsbekämpande myndigheterna kan utfärda ett rörligt kränkning biljett till alla förare fångats kör över hastighetsgränserna. Om föraren som fick en sådan stämning erkänner sig vara skyldig eller dömd i trafiken domstol, kommer föraren rekord speglar citatet och förarens försäkring priser kan öka.

Brist på försäkringsbevis

Många stater anser att inte ha försäkringsbevis som en annan rörligt kränkning. Om en tjänsteman drar en förare över och begär försäkringsbevis, enligt lag föraren är skyldig att visa sådan bevisning. Underlåtenhet att fordonets försäkring kort kan leda till en rörlig biljett kränkning.

Kör en stoppskylt av Red Light

Kör en stoppskylt eller rött ljus är en annan typ av rörliga kränkning. Förare som fångats kör mot rött ljus kan få ett rörligt kränkning biljett. Dessa dagar, är trafik videokameror som används vid vissa korsningar för att registrera förarens plåtnummer när de bryter mot rött ljus. Fotot används som bevis mot föraren.

Byggplats hastighetsöverträdelse

Lyda bygghastighetsgränser är ofta betraktas som en allvarlig rörligt kränkning. I vissa stater är bra för en sådan kränkning fördubblats. På grund av riskerna med fortkörning på byggområden, många stater anser att sådana brott allvarligare än fortkörning i nonconstruction områden.