Hur man laddar ner Summerboard teman för din iPhone

November 6

Hur man laddar ner Summerboard teman för din iPhone


Om du har en jailbreakad iPhone, kan du installera anpassade teman som andra gör. Om du är en skicklig grafisk formgivare / programmerare, kan du även göra egna teman. Det program som gör det möjligt att installera teman kallades ursprungligen Summerboard men nu har uppdaterats till Winterboard. Det kan ta vissa justeringar, men investera lite tid och hitta ett bra tema för din iPhone.

Instruktioner

med Computer

1 Hitta en webbplats som bär iPhone teman för nedladdning. Vissa kommer att vara gratis, medan andra måste du betala för. Det finns en fri plats i avsnittet Resurser som innehåller hundratals populära teman. När du har hittat ett tema som du vill ladda ner det.

2 Flytta från datorn till din iPhone. Starta Cydia eller Rock beroende på vilken installations du använder på din iPhone, och ladda det fria programmet Winter. När den är installerad, gå tillbaka till datorn.

3 Ladda ner och installera gratis programvara iPhonebrowser från avsnittet Resurser. Koppla in din iPhone till datorn och sedan starta programmet. Navigera till "Bibliotek> Winter> Teman." Dra den mapp som innehåller temat du hämtade till den här platsen. (Du måste klicka på "Themes" och sedan dra mappen i större vitt fönster ovanför orden "Auto Förhandsgranskning aktiverad" och "Preview".

4 Vänta tills den är klar att kopiera mappen och sedan gå tillbaka till din iPhone. Starta programmet Winter och hitta namnet på ditt tema du bara sätta på telefonen. Peka på det en gång och stänga av Winter. Telefonen mjuk starta den tidpunkt då programmet är avslutad och återaktiveras med nytt tema aktiverat. Njut av din nya look.

utan Dator

5 Starta Cydia eller Rock och ladda det fria programmet Winter.

6 Starta Cydia eller Rock och knacka på "avsnitten." I denna meny rulla ned till "teman" och hitta en du gillar. Vissa teman är gratis, medan andra måste du betala för.

7 Ladda ner temat du vill, och när den är klar (ha tålamod, kan det ta en stund om du bara använder AT & T: s Internet-anslutning) utträde ur din installationsprogrammet. Starta Winter och trycka en gång på temat du just hämtat. När du avslutar Winter kommer din iPhone mjuk omstart och starta med ditt tema tillämpas.

Tips

  • Använd Wi-Fi för att hämta teman om du kan. Vissa är stora och behöver en snabbare Internet-anslutning, särskilt om du kör på AT & T: s EDGE-nät.