Hur man installerar en TV väggfäste

January 16

Även om det kan verka som en enkel uppgift, det finns en viss grad av "handy man" kompetens som krävs för att korrekt installera en TV väggfäste. Fortsätt läsa för att lära sig att öka bildupplevelsen på kort tid.

Instruktioner

1 Bestäm var du vill montera TV: n. Identifiera läget för väggreglar som kan stödja vikten av tv-apparaten. En regeldetektor är ett användbart verktyg för denna process. Markera reglarna med en penna som du hittar dem.

2 Nivå fästet innan du förankra TV väggfäste på bultarna. Detta är en två-man jobb, som din partner måste hålla fästet stadigt medan du bifoga det till reglarna med skruvar. Dubbelkolla nivå och göra eventuella justeringar innan du placerar skruvarna.

3 Fäst del av väggfäste utformat för att passa på TV på baksidan av din uppsättning med hjälp av monteringshålen. Hålen kan täckas, men kan du enkelt ta bort locken med hjälp av plana kanten av en skruvmejsel.

4 Häng tv på fästet du redan har fäst på väggen. Har en partner håller tv på plats medan du skruva de två fästena tillsammans.

Tips

  • Läs medföljande anvisningar innan du installerar TV väggfäste. Även om detta kan gå emot "handy man" kod, kan det också förhindra skada på liv, lem eller dyr plasma-tv på grund av väggfäste misslyckande.