Hur Spot regummerade däck

September 3

Hur Spot regummerade däck


Däck som är slitna kan ha sin mönster bort och en ny slitbana bifogas. De flesta av kostnaden i ett däck är det viktigaste organet, medan slitbanan är bara en liten procent av den totala. Regummerade däck spara pengar och hjälpa miljön genom att förlänga livslängden på gamla däck. Och regummerade är helt säkra. Flygplansdäck regelbundet gå igenom sex eller fler regummerade, enligt Tire Retread Informationsbyrån. Men det är ändå bra att kunna veta om däcken har regummeras.

Instruktioner

1 Kontrollera om markeringar på däcket som indikerar att det är en regummering. En Department of Transporta kod och bokstaven "R" vanligen krävs markeringar för regummerade däck.

2 Kontrollera däck mellan den inre kanten och där slitbanan börjar. Subtila skillnader i konsistens och färg kan tyda på att däcket har varit regummering. Ofta är skillnaden oskiljbara, men linjer eller andra kontrasterande ytor innebär att däcket har regummeras.

3 Inspektera nära slitbanan för tecken på lim eller cement. Lim används för att täta den nya slitbanan på plats utan kan sippra ut eller lämna en annan struktur eller titta på däcket. Plåster kan har också använts för att hjälpa till att reparations dings eller svaga punkter i däcket före regummering.

4 Titta på priset av däcket jämfört med liknande däck. Regummerade är mycket billigare än nya däck med så mycket som 50 procent. Be säljaren om däcket är en regummering. De är skyldiga att tala om för konsumenterna att däcken är regummerade.