Hur man montera en LCD-TV på en spis Mantle

March 3

Hur man montera en LCD-TV på en spis Mantle


Vid montering av TV över en öppen spis mantel, finns det några speciella överväganden måste stå för att göra processen mer skrämmande än att montera en TV till en standard vägg. Inte många människor är bekanta med hängande tunga saker från tegel, men med rätt verktyg, kommer du att upptäcka att det är inte så svårt som det verkar. Värmen från branden är en annan faktor som du måste tänka på när man väljer att montera tv: n på din spis mantel, så se till att du vidta lämpliga värmeprov försiktighetsåtgärder också.

Instruktioner

1 Bygg en rytande brand i eldstaden och låt det brinna i en timme för att ge tid för värmen att bygga upp i den öppna spisen. Håll en termometer för att tegelstenarna i den öppna spisen. En läsning högre än 90 grader innebär spisen manteln är för varmt för en plats att hänga tv: n.

2 Håll monteringsplatta TV-stativ på väggen och fylla i monteringshålen med blyertsmarkeringar. Ta bort monteringsplattan från väggen.

3 Borra ut blyertsmarkeringarna på eldstaden med hjälp av en stenborr. Blås skräp ut ur hålet och torka bort från de omgivande områdena. Sätt i väggankare i hålen.

4 Håll monteringsplattan till spisen så att monteringshål är uppradade med väggankare. Sätt i träskruvar som följer med väggfäste genom monteringshålen i väggen ankare och dra åt dem med en skiftnyckel.

5 Vrid TV: n så ryggen vänd mot dig och anpassa VESA hålen på monteringsfästena till VESA hål på TV: n. Sätt VESA skruvar genom VESA hålen på monteringsfästena i TV: n. Dra åt VESA skruvarna med en stjärnskruvmejsel.

6 Bär TV: n på vägghängd plattan och skjut fästena på plats med kontakterna placerade på monteringsplattan. Vissa TV-fästen klickar på plats medan andra måste säkras med skruvar. Om väggfäste inte har en låsmekanism, placera säkerhetsskruvar genom konsol kontakter och fästen och dra åt för att säkra dem på plats.