Hur man tar bort Auto Emblem

November 27

Bara om varje bil, oavsett om det är en Ford eller en Ferrari, har någon form av badging eller emblem fäst karossen som anger tillverkaren av bilen samt modell. Dessa är vanligtvis fäst vid främre och bakre ändar samt ibland till fendrar. Med tiden kan dessa märken blir flisas och slitna. Att ersätta dem är vanligtvis relativt enkelt, men du måste ta bort de gamla märken först.

Instruktioner

1 Rengör området kring märket med mild tvål och en ren, torr frottéhandduk. Detta minimerar risken för att repa lacken runt märket när du tar bort det.

2 Bestäm hur märket är fäst. De flesta märken kommer att limmas till bilens kaross med lim. Men på vissa bilar, klassiska bilar i synnerhet, eller vissa fordon såsom BMW, kan märken hållas till karossen med dubbar som fästs på baksidan av märket. Örhängena glida genom små hål och sedan hålls på plats med små gummigenomföringar, metallklämmor eller små nötter.

3 Avlägsna märken som limmas på med en bit tandtråd. Förstå en 7- till 10-tums bit av tandtråd i båda händerna. Håll tråden tätt och dra försiktigt ner mellan märket och karossen, arbeta dig ner så att tråden skär limmet. Om limmet är mycket envis, kan det hjälpa att värma upp märket och området runt den med en värmepistol.

4 Ta bort märken innehas med nitar genom att gå till andra sidan av karossen där märket är installerad. Detta kommer att innebära att öppna motorhuven eller bagageluckan. Du kan också ta bort trim som täcker baksidan av märken. BMW roundel badge, till exempel, hålls på med gummibussningarna. I syfte att avlägsna märket, du öppnar huven och dra gummigenomföringarna av pinnbultarna. Du kan sedan ta bort märket. Du kanske också kunna försiktigt bända märket bort från framsidan med ett kreditkort.

5 Rengör området nedanför med lacknafta och en ren, torr frottéhandduk för att avlägsna eventuella lim som har fastnat på metallen. Det kommer också att smuts och damm som byggts upp som ska tvättas bort innan det nya märket har installerats.