Instruktioner för Phillips Universal Replacement Remote

August 3

Den totala förlusten av en älskad fjärrkontroll kan tyckas katastrof, men det är inte. Philips Universal Replacement arbetar Remote med nästan alla elektroniska enheter som någonsin gjorts (inklusive gamla sak du håller för företag i garaget). Denna guide beskriver hur man programmerar en ersättare fjärrkontroll. Innan du vet ordet av kommer du att vara tillbaka på soffan (eller under huven), fjärrkontrollen i handen.

Bekanta sig med

Din nya fjärrkontroll påminner mycket om det sedan länge försvunna ett. Du programmera den att fjärrstyra ditt hem elektronisk apparat med hjälp av anordningen byta knappar upptill. Förutom de välkända förändras, inspelning, och volymknapparna är en Set. Denna programmeringsknappen är den minsta en och ställs in i jämnhöjd med ytan av fjärrkontrollen.

Framgång kommer snabbare om du använder nya batterier. Det är frestande att koppla ihop en delvis använd batteri med en nyare, men inte; fjärr signal bör vara stark och säker. Skriv ner din elektroniska enhetens märke och modell nummer från framsidan av enheten, eller kontrollera tillverkarens etiketten på baksidan.

Eftersom ersättnings fjärrkontrollen är verkligt universellt, kunde ingen bruksanvisning omfatta alla typer av fjärrstyrda TV, video, eller stereo någonsin tillverkats. Under årens lopp har Philips gjort åtminstone ett halvt dussin typer av universalfjärrkontroller. Med dina anteckningar och ny fjärrkontroll i handen, är det dags att få lite online-support.

Hitta enhetskoden

Philips Universal Remote plats guiden hjälper dig matcha den nya fjärrkontrollen med hemelektronikenhet. Vänd fjärrkontrollen över att hitta sina bokstäver och siffror på baksidan. Använda guiden rullgardinsmenyn välja samma serie bokstäver. En andra meny visar numeriska koder; noggrant kontrollera att siffrorna från fjärr match som din lista val.

Typen, märke och modell antal din hemutrustning också väljs från rullgardinsmenyerna. När alla dina info har matats in, visas en enhet Code Search länk. Skriv ner de koder som visas i popup Resultat fönstret.

Programmera enheten

Tillbaka i vardagsrummet, se till att hemmet enheten är avstängd, och sedan rikta fjärrkontrollen på det. Tryck och håll in Set med slutet av din penna; en liten sensor blinkar en gång om knappen har vidtagit tillräckliga kontakt. Ange en enhet kod från listan till fjärr numeriska knappsatsen. Återigen, håll knappen Set; rätt kodnummer kommer att orsaka fjärrsensorn ljus blinka två gånger. Låt upp på knappen och sedan testa koden genom att trycka på fjärrkontrollens strömbrytare. Om det behövs, prova den andra enheten koder på samma sätt; en av dem är säker på att arbeta.