Hur man köper en bil som en återförsäljare

January 13

Återförsäljare har möjlighet att delta i försäljningen innebar att locka verksamhet återförsäljare. Som en privat köpare, kan du delta i de flesta av dessa försäljning också. Du måste göra en hel del att undersöka när man köper en bil, så börja nu att lära sig att hitta de bästa fynden.

Instruktioner

1 Delta försäljning som är avsedda för handlare. Du bör kunna komma in utan tillstånd, men om inte, försök att delta med en återförsäljare bekant eller få din återförsäljare licens. De välkomnar ofta privata bilköpare att delta och bjuda liksom.

2 Sök efter webbplatser som tillgodoser återförsäljare. Du kan få erbjudanden avsedda för återförsäljare, men det finns inga krav mot enskilda köpare. Det faktum att du betalar kontant är ibland allt som betyder något för företaget driva webbplatsen.

3 Ta reda på om en deposition krävs för att bjuda. Du måste veta om det är återbetalas eller ett krav.

4 Kontrollera värdet på någon bil som intresserar dig. Återförsäljare säljer bilar till mer än deras värde, så du bör veta hur mycket de hoppas kunna göra i vinst från köparen.

5 Leta efter grossister. Kontrollera vägmätare inställningar och garantiinformation med dem. Ta reda på vilken information de behöver från dig som köpare.

6 Arbetet med en internetförsäljningschef. Föreslå ditt erbjudande och se vad de har att säga. Det finns ofta en "Internet specialpris" att dessa företrädare har rätt att erbjuda. Vara beredd att betala kontant i sin helhet eller har en garanterad kredit.

7 Utnyttja "under faktura" försäljning när du stöter på dem. Återförsäljare få rabatter och andra belöningar över faktura, så inte känns som du dra nytta av dem.

Tips

  • De människor som arbetar internetförsäljning i många nya bilhandlare är mer intresserade av försäljning än ett särskilt pris.