Vad är obegränsad mobil till mobil ringer?

June 8

Vad är obegränsad mobil till mobil ringer?


Mobiltelefon planer idag erbjuder en mängd olika alternativ som kan spara kunder pengar. Men om konsumenterna inte ägna stor uppmärksamhet åt det finstilta, kan de finna sig att betala extra avgifter. Frasen "obegränsad mobil till mobil ringer" kan låta enkelt, men det finns förutsättningar med det här alternativet.

Obegränsat

Obegränsad innebär att du kan ringa och ta emot obegränsat antal samtal till och från kvalificerade nummer utan extra kostnad, andra än priset på din plan. Men när samtal görs till telefoner som inte omfattas av bestämmelserna i de särskilda villkoren i din mobil-till-mobil kontrakt, extra avgifter kan tas ut.

mobilnummer

Termen "mobil" i frasen mobil-till-mobil är specifik för samtal mottagna av mobiltelefoner. Detta innebär att om du ringer en fast telefonlinje, även om du använder samma operatör, du kan debiteras för de samtal, beroende på villkoren i din plan.

nätkunder

Din operatör kan bara hedra din mobil till mobil plan om du ringa och ta emot samtal från nummer som finns på samma nätverk. Till exempel, om du har en AT & T mobiltelefon och service, kan du ringa eller ta emot samtal från andra AT & T mobiltelefon kunder. Om du ringer en Sprint-stödda mobiltelefonnummer, kommer du att debiteras i enlighet med planen.

nätverks Undantag

Mindre mobiltelefon företag kan ansluta sig med större för att utöka sin täckning, samt erbjuda fördelarna med en mobil-till-mobilnätet. Till exempel, enligt en särskild plan, Boost Mobile kunder kan ringa Sprint nummer anses vara i samma mobil-till-mobilnätet. Kontrollera med din leverantör för att ta reda på vilka nummer de gör att du kan ringa i din särskild plan.

Plats

Du kan vara begränsat till att ringa mobiltelefoner inom ditt område, om inte annat anges i planen. Om ditt område omfattar endast USA, ringer eller tar emot ett telefonsamtal från Kanada eller något annat land kommer att övervägas roaming. Detta gäller även om du är utanför ditt område och försöker ringa upp eller ta emot ett samtal från en annan telefon. Roamingavgifter och avgifter beskrivs i din samtalsplan.