Ta bort Telefon Records

February 11

Ta bort Telefon Records


Radera mobiltelefon register är en säkerhetsåtgärd för att ta innan du bestämmer dig för att ge bort en telefon eller sluta använda den tillsammans. I händelse av att du förlorar telefonen kan dina skivor bli utsatta, även om telefonen är inte användbar. Borttagning av poster från telefonen kan göras med hjälp av befälhavaren eller hård återställning metod. En total återställning återgår telefonen tillbaka till inställningarna det hade när du köpte enheten, alltså ta bort alla dina telefonlistor.

Instruktioner

1 Öppna menyn "Inställningar" på din telefon.

2 Välj alternativet "General", "Telefoninställningar" och / eller "Security", beroende på modell av telefonen.

3 Ange ditt lösenord, om det behövs. Om du inte har ett lösenord etablerat kan du uppmanas att ange en säkerhetskod eller de fyra sista siffrorna i ditt mobilnummer.

4 Välj alternativet för att återställa telefonen. Om ges möjlighet "väljer du alternativet" Radera alla data "eller" Wipe Handheld. " Dessutom kan du bli ombedd att bekräfta ditt val. I det här fallet, välj "Ja".

5 Vänta tills telefonen att stänga och starta om. Du kommer att märka att dina kontakter, media och meddelanden inte längre föreligger. Detta tyder på att telefonlistor har framgångsrikt tagits bort.

Tips

  • Beroende på modell av telefonen kan instruktionerna vara lite annorlunda. Kontakta telefonens manual för mer specifika instruktioner.