Sony Walkman MP3 Instruktioner

October 5

Sony Walkman MP3 Instruktioner


Sony Walkman varumärke har varit i spetsen för bärbar elektronik ända sedan tillkomsten av kassettband. Längs vägen har Walkman anpassas till ändrade marknadsförhållanden och har infört nya modeller för nya ljudformat. Som MP3-filer blev en mainstream musik medium, Sony Walkman anpassat sin form och funktion. Att lära sig att använda de mest grundläggande funktionerna i Sony Walkman MP3-spelare är ganska självförklarande, och snart kommer du att kunna lyssna på alla dina favorit musikfiler med lätthet.

Installera Sony Creative Software

Precis som iPod personliga medieenheten kräver iTunes programvara för att arbeta, Walkman linjen MP3-spelare kräver särskild programvara från Sony. På datorn kan du besöka Sony Creative Media Manager PRO officiella hemsida för en länk för att ladda ner programvara för din Walkman. När det har laddats ner, dubbelklicka på "Creative" -ikonen installera programmet. En Install guiden kommer att guida dig om installationsprocessen. När de är färdiga, starta om datorn.

Anslut din Walkman till datorn

Varje Walkman MP3-spelare säljs med en speciell synkkabel som gör det möjligt att ansluta till datorn. För att ansluta Walkman till datorn, anslut den långa änden av kabeln till Walkman enheten och sedan ansluta den rektangulära sidan till en USB-port. Walkman-serien MP3-spelare är utformad för att fungera med USB 1.0 och 2.0-portar, så det spelar ingen roll vilken port du ansluter enheten till.

Lägg till musik och synkronisering

När Walkman är ansluten kommer det att finnas en informationsutbytet mellan enheten och datorn. Datorn kommer att ladda ner drivrutiner från enheten, och kommer att "känna igen" det från och med nu. Nu kan du rippa musik från din personliga musiksamling, ladda ner MP3 från en online-återförsäljare eller skapa egna inspelningar. Med Sony Creative Software Media Manager Pro Open, kan du importera din nedladdad musik, och tryck sedan på "Sync" -knappen för att lägga till den enheten.