Hur man blandar Pearl Paint för bilar

November 1

Hur man blandar Pearl Paint för bilar


Pearl färg är en genomskinlig färg som ofta används på Cadillac, Lexus och andra lyxvarumärke bilar. Pearl färg består av en pärla pulver som blandas i en klarlack. Pärlan klarlack appliceras sedan ovanpå någon färg basbeläggning. Pulvret pärla mix är relativt billigt och kan blandas in i någon klarlack som är gjord för bilar. Alla billack och leveranser kan hittas på din lokala bildelar leverans butik.

Instruktioner

1 Häll en liter av en kvalitet klarlack i en liten hink. Om du målar en liten del, använd endast den nödvändiga mängden av klarlack.

2 Tillsätt en tesked av pärlan pulverblandning per en liter klarlack. Justera detta belopp för mindre delar med samma förhållande mellan pärla att klarlack.

3 Blanda pärlan i klarlack noggrant med en färg uppståndelse. När pärlan ser ut som det är jämnt blandas, häll pärla klarlack i koppen av sprutpistolen. Applicera två till tre tunna lager över en lätt scuffed baslack.

Tips

  • Spraya pärla i mycket tunna lager för att försäkra att du inte använder för mycket. Detta kan leda till att pärla att förlora sin effekt.
  • Om för mycket pärla sättes till den klara beläggningen det kommer att köras och i rad.