Hur Koppla varselljus

August 24

Metoden för att koppla de varselljus beror på märke och modell av bilen. De vanligaste sätten är genom att ta bort en säkring, kopplar en tapp från strålkastaren relä, eller om fordonet har en separat lampaggregat för varselljus, kopplar den elektriska kontakten från enheten. Även med varje metod, skiljer sig processen beroende på vilken typ av fordon du äger, men den allmänna idén för varje är densamma. Även varselljus är ännu inte obligatoriskt i USA, de är en extra säkerhetsfunktion. Men de bränner ut strålkastarnas lampor snabbare, så du kanske vill koppla bort dem för att förlänga lampans livslängd av dina strålkastare.

Instruktioner

Säkring

1 Ta nycklarna ur tändnings.

2 Gå till säkringsdosan. Om du är osäker på platsen för säkringsdosan, konsultera bilens manual.

3 Dra bort locket säkringsdosan och lokalisera varselljus säkring. För att återansluta DRL s, placera säkringen tillbaka till sin ursprungliga plats.

4 Stäng säkringsdosan.

Relä

5 Ta nycklarna ur tändnings.

6 Gå till strålkastare relä. I de flesta fordon är strålkastare reläet ligger i handskfacket. Rådgör med din bruksanvisningen om du är osäker på den exakta platsen för strålkastaren relä.

7 Koppla bort specifika DRL stift från strålkastare relä med en tång. Återigen, konsultera bruksanvisningen om du är osäker på vilken tapp för att skära.

8 Anslut strålkastare relä till fordonet.

kontakt

9 Ta nycklarna ur tändnings.

10 Gå till glödlampan enheten från varsellyktor. Beroende på din bil, kan lampan enheten nås genom att ta bort strålkastare montering eller genom att ta bort trim från den främre hjulhuset.

11 Koppla ur kontakten från baksidan av enheten. Anslut kontakten om du vill använda DRN igen.