Hur man reparerar Overhead tyg i bilinteriörer

September 8

Hur man reparerar Overhead tyg i bilinteriörer


Reparera overhead tyg i bilinteriörer, även känd som headliners, är ett sätt att göra en skadad innertak håller längre utan kostnad och ansträngning ersättning. Inte alla skadade headliners kan repareras, men lapp är ett alternativ om tyget är stark. Torr ruttnade eller sprött tyg kommer att falla sönder då de hanteras. Dessutom kommer lappat området vara synliga, men skadan inte kommer att sprida sig lika snabbt i det lappade så som det kommer i fibrerna kring en rå hål.

Instruktioner

1 Centrera kalkerpapper över headliner är skadade området. Hitta den yttre kanten av skadade ställena och spåra det på papperet.

2 Placera ritpapper framsidan upp på ett bord. Åtgärd 2 inches ut hela vägen runt konturerna av det skadade området. Detta är mönstret.

3 Nåla fast mönstret på tyget och klipp ut den form du ritade. Ta bort stiften.

4 Applicera några droppar av tyg lim och sprida limmet med munstyckets spets hela vägen runt den skadade kanten på innertaket. Också gälla några droppar lim på den råa kanten på baksidan sidan av plåstret. Låt limmet torka helt.

5 Vik kanten av plåstret enligt halv tum hela vägen runt plåstret. Stift kanterna ner om de inte stanna där du placerar dem.

6 Placera lapp över det skadade plats på headliner. Sy hela vägen runt plåstret med hjälp av dold söm eller en blind fålla stygn.

Tips

  • När hand sömnad, inte dra ner på headliner eftersom dra kan orsaka att sag.
  • Använd inte vadderade headliner tyg för att göra plåstret eftersom det kommer att se klumpig.