Hur man tar bort en hårddisk från en iPod Sätt i en iPhone

August 10

Hur man tar bort en hårddisk från en iPod Sätt i en iPhone


Har du någonsin önskat att du kunde ta bort hårddisken från din iPod och lägga den i din iPhone så att alla dina låtar, spel och bilder skulle omedelbart upp till telefonen? Tja, du kan inte bara fysiskt byta hårddiskar på din iPod och iPhone, men du kan använda en fri filhanterare för att överföra data från en enhet till en annan.

Instruktioner

nedladdning Discover

1 Besök Apple App Store från din iPod Touch och iPhone. I sökandet nyckel anger "Discover." Discover är ett gratisprogram som gör att du kan överföra filer från din iPod till din dator och iPhone, från din iPhone till din iPod och dator, samt filer från datorn till din iPod och iPhone.

2 Välj "Download" för att börja ladda ner Upptäck din iPod och iPhone.

3 Klicka på "Discover" från din iPod. Sånger, spel och bilder som redan finns på din iPod är ordnade i mappar.

Överföra iPod filer till iPhone

4 Öppna Discover från din iPhone, liksom din iPod.

5 Välj "i närheten" från din iPhone längst ned på Discover skärmen. Efter några sekunder, visar din iPod namn upp på din iPhone. Klicka på din iPod namn från din iPhone.

6 Meddelande på skärmen som alla dina mappar från din iPod visas på din iPhone skärm. Välj på mappar för att öppna dem. Klicka på några låtar, spel och bilder som visas på din iPhone från din iPod för att ladda upp dem till din telefon.

7 Klicka på pilen till höger om en post --- sång, spel eller bild --- som du vill kopiera till din iPhone. Välj "Download" när skärmen med titeln "Följande åtgärder är tillåtna" visas. När objektet har hämtats, välj "Home" i det nedre vänstra hörnet av iPhone. Välj "Transfer", och du ser det nedladdade objektet på din iPhone.

8 Ordna objekt som laddats ner till din iPhone genom att välja på pilen till höger om objektet i överföringsmappen. Välj "Move" när dialogrutan öppnas. Flytta objekt till en annan mapp på din telefon och välj sedan "Klar". Du kan också välja "Ny mapp" från dialog skärmen och skapa en ny mapp för objekt som hämtats.

Tips

  • Säkra din iPod och iPhone så inte vem som helst kan se dina Upptäck filer och mappar. Välj "Inställningar" från botten av din iPod Upptäck skärmen. Välj "Användarnamn" och skapa ett användarnamn för din Discover app.
  • Välj sedan "Password" att komma in ditt eget lösenord. Välj "Klar" när du är klar. Detta sätt, du --- eller någon annan --- behöver veta ditt användarnamn och lösenord för att komma åt dina filer.