Hur får Musik Av en korrupt iPod

November 26

En iPod verkar vara en av de moderna uppfinningar som gör du undrar hur du någonsin levt utan den. En iPod spelar dina favoritlåtar, har häftiga spel och även spelar filmer på några av sina modeller. Däremot kan en iPod skadas av flera olika skäl. När en iPod är skadad, kan ägarens första reaktion vara en av panik, fruktar de har förlorat all sin musik. Efter alla människor tillbringar månader (om inte mer) och en massa pengar för att hämta sina favoritlåtar. Lyckligtvis finns det ett sätt att få musiken från en skadad iPod.

Instruktioner

1 Slå på din iPod och anslut USB-kabeln till din iPod och sedan ansluta till datorns USB-port. Om iTunes öppnas nära eller minimera det.

2 Klicka på startknappen längst ner på datorskärmen. Välj "datorn" när din lista över program och program dyker upp.

3 Klicka på ikonen för din iPod. Du hittar den under rubriken "Enheter med flyttbara lagringsmedia." Det kommer sannolikt att säga "Ditt namn IPO" under ikonen.

4 Klicka på mappen som säger "Music". Detta kommer att öppna en serie mappar som är märkta med bokstäver och siffror. Det är där din musik lagras.

5 Öppna varje mapp och klicka på dess innehåll. Om iTunes är standardljudspelare, kommer låtarna automatiskt sparas till biblioteket. Om inte, spara musikfilerna till datorn.

6 Återställ din iPod eller köpa en ny och överföringen dina låtar på iPod.

Tips

  • Om datorn säger att den enskilde iPod filer är också skadad, kan du ladda ner eller köpa programvara (som iDump) som kan dra låtarna från din skadade iPod.