Hur du ansluter My Home Stereo Equalizer

June 3

Behandla dina öron till ljudet av ökad tydlighet och skapa nästan obegränsade möjligheter för att anpassa musiken du lyssnar på genom att lägga till en grafisk stereo equalizer till ditt hem stereo. En grafisk stereo equalizer är en add-on komponent som använder justerbara kontroller för att utjämna frekvenser i ljudet. Equalizers kan öka eller minska ljudfrekvenser för att rymma för rummets akustik eller användarens önskemål. Många har en färgad mätare för att visa en visuell visning av ljudfrekvensvariationer. Svara på frågan "Hur kan jag koppla upp mitt hem stereotonkontroll?" är lika enkelt som att ansluta några par ljudkablar och vrida på en knapp "på."

Instruktioner

Instruktioner

1 Välj kabel stil och längd. Kablar finns i längder från 18 inches till över 50 fot. Bestäm längd du behöver genom närheten till equalizer till huvudenheten eller mottagare. Kvalitet är viktigt när man väljer anslutningskablar. Dålig kvalitet kablar resulterar i dålig ljudkvalitet. Leta efter kablar som har en syrefri kopparkärna, separata sköldar för att bekämpa störningar och guldpläterade ledare för att underlätta överföring av en hög signalkvalitet.

2 Stäng av och koppla ur huvudmottagaren och eventuella tilläggskomponenter som är anslutna till det.

Kontrollera att equalizer strömbrytare är inställd på "Off" eller "Out" och kontakten nätsladden på baksidan av maskinen.

3 Anslut equalizer till huvudenheten, eller mottagare. Leta reda på "Amp Out" uttag på baksidan av huvudenheten, eller mottagare. Anslut den röda kabeln till den högra kanalen och den vita eller svarta kabeln till den vänstra kanalen. Anslut de motsatta ändarna av kablarna i den samordnande höger och vänster "Huvud" eller "Input" jacks.

4 Lägg till en bandspelare, CD eller DVD-spelare. De flesta equalizer möjliggöra anslutning av ytterligare komponenter. För att lägga till ytterligare komponenter, anslut den röda kabeln till den högra kanalen och den vita eller svarta kabeln till vänster kanal av equalizers "Main Out" eller "Out" kanal uttagen. Anslut de motsatta ändarna av kablarna i den samordnande höger och vänster "Huvud In" eller "Input" uttagen på komponenten.

5 Anslut alla sladdar tillbaka till strömkällan.

Tips

  • Köp anslutningsadaptrar för att tillåta kroken upp av ytterligare komponenter.
  • Förutom färgidentifiering, kommer kablar har "In" och "Out" märkt på-anslutningar. Om det fortfarande verkar förvirrande, kom bara ihåg att "rött är rätt." Oavsett vilken färgen på den andra kontakten, det måste lämnas kvar.
  • Anslutningskablar ingår vid köp av en ny equalizer är normalt kablar låg kvalitet. Överväga att uppgradera innan du lägger till ditt system.
  • Om du väljer att använda ett grenuttag eller annan typ av förlängare sladd, se till att den är lämplig för polariserade kontakter.