Felsökning en Sidekick Slide

August 26

Utformningen av Motorola Sidekick Slide, som släpptes för T-Mobile 2007 är annorlunda än andra reglaget telefoner i det, när skärmen öppnas flera kontrollknappar kvar i ett fast läge på telefonens gränsen. Som med de flesta elektronik, kan du stöta på flera problem vid användning av Sidekick Slide. De vanligaste problemen är telefonen inte slås på, batteriet snabbt på att ta slut, och frågor som ansluter till nätverket.

Instruktioner

1 Om du inte kan slå på telefonen, tryck och håll "Power" knappen längst ned till höger i Sidekick Slide (när du håller telefonen horisontellt) tills skärmen tänds. Genom att trycka och släppa "Power" -knappen snabbt kommer inte att slå på enheten.

2 Anslut den lilla änden av den medföljande batteriladdaren till eluttaget på nedre vänstra hörnet av telefonen (när du håller telefonen vertikalt) och den andra änden till ett eluttag för att ladda telefonen om den inte slås på. Batteriet har en begränsad livslängd och behöver laddas när det är slut. Batteriet är fulladdat när baren i skärmen batteriindikator slutar röra sig.

3 Vänd Sidekick Slide runt så att ryggen är vänd uppåt, skjut batteriluckan mot telefonens undersida och lyft det av telefonen. Dra ut batteriet ur batterifacket och torka av kontakterna med en ren trasa. Smuts och skräp på batterikontakterna kan förhindra att telefonen tar emot tillräckligt med ström. Sätt i batteriet, kontakterna nedåt, tillbaka i facket och sätt tillbaka batteriluckan.

4 Tryck på knappen "Jump", som ligger till vänster på tangentbordet och är markerade med en grupp av bubblor i ett cirkulärt mönster, sedan "Meny" -knappen, som ligger i det övre vänstra hörnet av telefonen och markeras med en symbol av tre horisontella linjer på det. Markera "Inställningar" med styrkulan och tryck ner på styrkulan för att öppna menyn "Inställningar". Välj "Batteri & Display" och sedan "bakgrundsbelysningen." Välj en timeout inställning som är mindre än den som redan valt och välj "Spara". Ju mindre tid det tar innan skärmen stängs av, desto mer batterikraft du kommer att spara när du använder telefonen. Ändra den här funktionen om batteriet börjar ta slut snabbt mellan laddningarna.

5 Flytta telefonen till ett annat område om du upptäcker att du inte kan få en nätverksanslutning, eller om, samtidigt som man talar i telefon, upplever du problem med att höra den andra personen. På väg mot ett fönster eller utanför ofta hjälper, men i vissa fall bara flytta in i ett annat rum är tillräckligt för att ansluta till nätverket eller förbättra samtalskvaliteten.