Hur ansluter jag Insignia utomhushögtalare?

May 11

Insignia är en Best Buy varumärke på två typer av utomhushögtalare. Den ena är en inomhus / utomhus högtalare, och den andra är en simulerad rock-stil högtalare gjorda av fiber harts. Det är "rock" som i sten sorten, inte musiken sorten - högtalarna ser ut stenar och kan döljas eller blandas bland rabatter eller sten för en naturlig look. Båda typerna ansluta på samma sätt.

Instruktioner

1 Placera högtalarna och mäta avståndet till din ljudutrustning.

2 Gräva ett 5-in.-djupt dike till varje högtalare plats från ljudutrustning och lägga kabeln. Om längden från steg 1 är längre än tråden matas och fästes till högtalarna, lägga tråd.

3 Gå med i ytterligare kabeln till den befintliga kabeln. Skala ändarna, vrid ihop ändarna och försegla anslutningarna med krympslang. Det är viktigt att få en bra tätning och inte hoppa över detta, eftersom dåliga tunnelbaneförbindelser kommer att resultera i korrosion och förlust av signal. Matcha tråd färger; om det inte finns några färgerna på extra bit, kan du identifiera polariteten med text tryckt på tråden.

4 Anslut kablarna till terminalerna på förstärkaren. Gå med de röda trådarna till vänster och höger rött, eller positiva, terminaler och de svarta kablarna till vänster och höger svart, eller negativa, terminaler.

5 Testa högtalarna och sedan fylla diket.