Hur felsöker jag Panasonic DMP-BD55?

May 2

Hur felsöker jag Panasonic DMP-BD55?


Panasonics DMP-BD55 Blu-ray-spelare har en PHL Reference Chroma Processor Plus 7.1-kanals förlustfri avkodning och analog utgång, BD-Live, Viera Link, och en SD-kortplats. Problem med Blu-ray-spelare kan vara relaterade till drift och kan innefatta skivor inte spelar; TV-skärm och video frågor där bilden är inte visa eller aspekten är felaktiga, och ljud, inklusive inget ljud eller låg volym. Problem som dessa kan korrigeras genom att följa några felsökningssteg.

Instruktioner

1 Anslut Panasonic DMP-BD55 till ett eluttag om enheten inte kommer vidare. Utför en mjuk återställning om Blu-ray-spelaren fryser genom att hålla ned strömknappen i 3 sekunder.

2 Utför en hård återställning om du fortsätter att ha problem med spelaren. Tryck på "Power" -knappen på framsidan för att stänga av spelaren. Tryck och håll nere "Power" -knappen och "Open / Close" -knappen samtidigt. "Hej" kommer att visas på utläsning. Strömmen stängs av och sedan tillbaka på.

3 Sätt i skivan med etiketten vänd uppåt om skivan inte kommer att spela. För att få ut skivan om skivan inte matas ut normalt, stäng Blu-ray spelaren, och håll den "Paus" och "Open / Close" knappen D. samtidigt i 5 sekunder. Brickan ska mata.

4 Anslut TV: n till "Video Out", "Component Video Out" eller "HDMI AV Out" terminaler på Panasonic DMP-BD55 om du inte kan se bilder på TV. Alla andra uttagen kommer inte att fungera. Kontrollera att TV: n är på, och att ingångsinställningen TV: ns motsvarar Panasonic DMP-BD55.

5 Ändra bildförhållandet på TV om 4,3 bildformat dras ut till vänster och höger. Leta efter en "Aspect" inställning i TV-menyn.

6 Kontrollera anslutningarna sitter ordentligt om det finns ett problem med ljudet. Höj volymen på tv, och se till att "Mute" inte är markerat. Leta efter en "Mute" -knappen på tv: ns fjärrkontroll.