Hur man fixar bucklor på din iPhone

April 26

Hur man fixar bucklor på din iPhone


Du bär din iPhone nästan överallt med dig, och som lämnar smidig kropp av telefonen kan skadas. Bucklor och stötar i metall stöd är särskilt möjligt om du lämna den oskyddad i fickan eller handväskan med andra hårda eller vassa föremål. Men det finns ingen anledning att rusa ut och få en ny telefon om några bucklor inte dyker upp. Du kan poppa ut bucklor och lämnar ytan slät igen.

Instruktioner

1 Stäng av iPhone. Detta förhindrar skador på telefonen och potentiell skada sig själv.

2 Skruva ur de två skruvarna på de övre och undre kanterna på iPhone med en liten skruvmejsel. Skjut bucklig metall baksidan hölje ungefär en fjärdedel av en tum. Dra fallet från telefonen och placera den åt sidan med skruvar på en säker plats.

3 Vira en handduk eller trasa runt fallet. Detta skyddar den från ytterligare skador när du tar bort bucklor som redan finns.

4 Placera fallet på en plan yta med de höga delarna av bucklor uppåt.

5 Peka på dented områden med hammaren tills de är i jämnhöjd med resten av fallet ytan. Börja först försiktigt och öka intensiteten i varje uttag som behövs. För mycket kraft kommer att skapa fler bucklor i den motsatta riktningen.

6 Ta bort handduken eller trasa från fallet och undersöka ytan för eventuella återstående bucklor. Upprepa täcker och hamra processen tills alla bucklor är borta och ytan av fallet är slät.

7 Byt fallet på baksidan av iPhone och skjut den på plats tills du hör ett klickande ljud. Sätt och skruva i de två skruvarna på de övre och undre kanterna på telefonen. Du kan nu slå på iPhone igen.

Tips

  • Använd en metall polish för att lägga glans till ditt iphonefall och minska eventuella repor och rester.
  • Kontrollera med din iPhone garanti. Hem reparationer kan upphäva några garantier.