Hur man öppnar en BlackBerry 8800

December 16

BlackBerry 8800 kan öppnas med bara några verktyg. Detta gör det möjligt att byta ut defekta komponenter, såsom hörsnäckan och LCD, i stället för att byta ut hela enheten. En fullständig 8800 demontering tar bara några minuter, men om du aldrig har tagit en telefon isär, ge dig själv minst en halv timme.

Instruktioner

1 Vrid BlackBerry 8800 över och tryck ner på metall rektangel för att avlägsna smeten locket. Dra upp på den vänstra sidan av batteriet och ta bort det.

2 Tryck ned metall SD-kortet, som ligger precis ovanför batteri fördjupningen under där metall rektangel på batteriluckan var och ta bort SD-kortet från 8800.

3 Ta bort de fyra skruvarna som omfattades av batteriluckan med hjälp av din T4 drivrutin.

4 Placera brytpinne under en av de silversidokåporna. Vrid pinnen tills du ser sidoluckan dyka upp lite. Flytta pry pinne till en annan del av sidoluckan och upprepa processen tills sidoluckan kommer helt off. Limmet nära toppen av sidoluckan kan fastna på telefonen; du kommer att behöva dra bort det i så fall. Upprepa processen för den andra sidolocket.

5 Dra upp på botten av bakstycket tills det är ungefär en 30-graders vinkel. Tryck upp på baksidan; det kan ta en liten kraft för att separera den övre delen av bakstycket från resten av anordningen.

6 Ta bort de två skruvarna i de övre hörnen av 8800 med T4 förare.

7 Dra frontluckan bort från kontrollpanelen.

8 Använd din bända stick till pop-up LCD-kontakten ligger precis ovanför skärmen. Placera pry pinne mellan LCD-skärmen och styrkortet. Vrid bända stick tills LCD separerar bilda styrelse.

Tips

  • T4 skruvmejslar, även känd som storlek fyra TORX skruvmejslar, har en sexgradig stjärnformade mönster. Storlek fyra är en av de minsta tillgängliga, och finns normalt i kit med andra små TORX skruvmejslar vid försäljningsställen som Wal-Mart, Home Depot och Amazon.