Hur att inte få Chain textmeddelanden

August 30

Kedja textmeddelanden liknar skräppost som har pågått i åratal. Men medan de flesta skräppost och kedjan textmeddelanden lovar du älskar eller lycka för att skicka in vissa kedja textmeddelanden säga att om du inte gör vad det säger att göra, kommer du att dö. Att sätta stopp för kedja textmeddelanden börjar med aldrig skicka en själv.

Instruktioner

1 Inser hur löjligt löftet om kärlek eller lycka och påståenden om "du dö om du skickar detta på" verkligen är. Var inte en av dem som bestämmer de skulle bättre att inte ta chansen, och skickar kedjan textmeddelande till erforderligt antal människor. Du bara föreviga irritation. Bara ta bort den och glömma det.

2 Berätta för dina vänner att sluta skicka dig kedjan textmeddelanden, att det är irriterande för dig. Om de fortsätter att skicka dem till dig, återgälda tjänsten genom att skicka tillbaka den till dem. Så småningom kommer de att sluta trakassera dig och försök att skicka det till någon annan i stället för att "skydda" sig från den svåra förbannelse som förmodligen kommer att regna över dem om de inte gör det.

3 Var försiktig för att avgöra vem du gör det möjligt att ha ditt mobiltelefonnummer. Ge ut till en massa människor bara öppnar du upp möjligheten att ta emot en hel del kedja textmeddelanden.

4 Vet att du kan blockera någon från att skicka textmeddelanden via din mobiltelefon leverantör. Om situationen blir outhärdlig, kan denna åtgärd slutligen komma över till kedjan textmeddelande avsändare som du vill att kedjan textmeddelanden att sluta.