Hur länge RAV4 Däck Senaste?

July 17

Hur länge RAV4 Däck Senaste?


Däcken som medföljer nya RAV4 är originalutrustning från tillverkaren (OEM) däck. Toyota har använt flera olika OEM-leverantörer för sina däck; rekommenderad körsträcka av dessa däck är 40.000 till 50.000 miles.

Körsträcka eller år

Med en begränsning av körsträckan av 50.000 miles, bör typiska RAV4 däcket pågå åtminstone så länge. Dessa RAV4 däcken ska pågå i 50.000 miles eller tre år, beroende på vilket som kommer först. Om året begränsning är upp, överväga att ändra dina däck, även om du har gott om körsträcka att gå.

Varning

Om de flesta av den drivande du behöver göra är i två-wheel-drive-läge på motorvägen, kommer dina däck håller längre än om du regelbundet tog smuts högar av obygden för off-road resor. Det är möjligt att på grund av körsätt, kommer dina däck bäras långt innan körsträcka eller tidsbegränsningar är upp.

Kontrollera din Bana

Sätt ett öre i mitten slit av varje däck. Om du fortfarande kan se Abraham Lincoln huvud, måste du byta dina däck. Kontrollera om ojämnt slitage på däcken, som kan tyda på en anpassning problem.