Hur man programmerar en Keyless Entry för en Chevrolet Silverado

July 11

Keyless inträde alternativet har blivit nästan standard i många fordon, inklusive Chevy Silverado. Ibland kan det hända Silverado ägare befinner sig med en fjärrkontroll tillverkaren glömde att program och fjärrkontroller köps separat måste också programmeras. Det är en uppgift som du kan göra själv.

Instruktioner

1 Sitta i bilen och kontrollera att alla dörrar är stängda. Sätt nyckeln i tändningslåset som om du är på väg att starta din Silverado, men Vrid inte nyckeln. Håll ned "Lås" -knappen på förarsidan dörr.

2 Vrid nyckeln i tändningslåset för att starta bilen, och sedan stänga av den. Upprepa detta steg två gånger samtidigt som man fortsätter att hålla "Lås" intryckt.

3 Lyssna efter dörrarna för att låsa och låsa upp när du släpper "Lås" switch och nyckeln. När du hör detta ljud, är Silverado i programläge.

4 Håll Keyless fjärrkontroll så att du kan trycka på både "Lås" och "Lock" på samma gång. Efter varje Keyless fjärrkontroll programmeras, bör dörrarna låsa och låsa upp för att bekräfta att processen var lyckad. Gör detta för varje Keyless fjärrkontroll du vill programmera. Du kan programmera upp till 4 fjärrkontroller.

5 Avslutas programmeringen för Silverado genom att vrida nyckeln i tändningslåset för att göra fordonet start. Testa varje fjärr när du avslutar fordonet vara säker på att de alla fungerar korrekt.