NexxTech MP3-spelare Instruktioner

March 24

NexxTech är en välkänd tillverkare av elektronisk ljudutrustning och tillbehör. Deras digitala MP3-spelare gör att du kan ta med dig musiken på språng, och de har gott om minne för alla dina ljudlagringsbehov. NexxTech MP3-spelare är mycket enkel och lätt att använda, även med den första användningen.

Slå på enheten

Din NexxTech MP3-spelare är enkel att sätta på och stänga. Tryck och håll "Power" -knappen, som vanligtvis finns på framsidan eller sidan av enheten. Du bör se spelaren tänds och strömmen direkt. Det är viktigt att hålla spelaren avstängd när den inte används för att spara på batteriet. När du ansluter den till datorn för att överföra musik, se till att du slår på den så att datorn känner igen det.

Ladda batteriet

Din NexxTech Spelaren har ett inbyggt litiumjonbatteri. Du kan ladda den genom att ansluta den till datorns USB-port (använd den medföljande kabeln) eller ansluta den till ett vägguttag. Litiumjonbatterier är känsliga för värme, så att inte hålla din spelare i direkt värme under längre perioder. Håll också din mp3-spelare laddas så mycket som möjligt och inte låta det rinna helt så den stängs av.

överföra låtar

Använd den medföljande USB-kabel för att ansluta den till datorn. Om NexxTech spelaren kommer med en CD med medföljande programvara, se till att du installerar det också. För det mesta kommer dock Windows och Mac operativsystem upptäcka det som en lagringsenhet och ger dig direkt tillgång till det som en extra enhet. Du kan öppna den här enheten i ett fönster och dra och släpp eller kopiera de önskade musikmappar till den. Du kan använda programvara som gör detta.

Spelar musik

När du har fått önskad musik överförs kan du börja lyssna. Anslut de medföljande hörlurarna till hörlursuttaget, slå på spelaren och trycker på "Play" -knappen. Tryck på "Framåt" och "Reverse" knapparna för att hoppa över spår eller snabbspola till en annan del av låten. Använd volymkontrollen för att ställa in önskad nivå av volym. Du kan också använda hörlursuttaget som en ljudutgång för att ansluta NexxTech inspelaren till en stereoanläggning med en RCA ljudkabel.