Hur slopa restriktionerna för en Yamaha Razz Moped

October 15

Topphastigheten på en Yamaha Razz moped begränsas av en bricka som ligger på den främre remskiva stav din mopedens variator system. Om du tar bort brickan från främre remskivan stången, kommer du att öka din Razz toppfart. Ta bort denna begränsning bricka kräver minimal mekanisk know-how och ett begränsat antal verktyg. Tänk på att i vissa stater, om derestricting din moped gör det möjligt att färdas snabbare än 30 miles per timme, måste du omregistrera det som en större klass motorcykel på din lokala DMV.

Instruktioner

1 Ta kickstart från sidan av Razz moped. Ett litet stift fäster starter att den gjutna plastintaget fall på den vänstra sidan av scooter, lossa detta stift och dra ut något för att lösgöra starter.

2 Ta bort de tre skruvarna som håller gjuten plast intag fall över variatorn fallet med hjälp av en hylsnyckel. (Intaget fall täcker variatorn fallet.)

3 Skruva de tre skruvarna på toppen av variatorn fallet med en hylsnyckel, skruva de tre skruvarna på undersidan av ärendet. Ta bort dessa skruvar kan du ta bort locket från variatorn fallet, vilket ger dig tillgång till trissa system.

4 Säkra främre remskivan med en bandnyckel. Linda remmen nyckeländen kring den främre linskivan, dra åt den och sedan kila i handtaget på bandnyckel under den bakre brythjulet.

5 Skruva skruven som håller den främre remskivan på plats med en vanlig hylsnyckel sedan bort front remskivan.

6 Dra begränsa brickan från den främre remskivan stången.

7 Sätt ihop din främre remskivan, din variator fallet och ditt intag kåpan. Sätt tillbaka din starter.

Tips

  • Du kan kringgå säkra den främre remskivan med en bandnyckel om du har tillgång till en luftdriven mutterdragare.