Ta bort alla kalenderposter på en iPhone

September 3

Ta bort alla kalenderposter på en iPhone


Apples iPhone smartphone enhet har en "kalender" ansökan. Det finns två sätt att lägga till händelser till denna ansökan: manuellt, via själva ansökan och automatiskt synkronisera kalendrar lagras på datorn du använder för att synkronisera med enheten. Om du vill ta bort alla händelser som lagras på enheten, måste du ta bort båda typerna: händelser läggs manuellt måste tas bort manuellt, medan händelser läggs till automatiskt tas bort genom att synkronisera enheten med datorn.

Instruktioner

Radera Synkroniserad Inlägg

1 Anslut iPhone till datorn via USB-kabeln som medföljde enheten och dubbelklicka på programikonen iTunes för att starta programmet.

2 Klicka på iPhone-enheter som anges under de "enheter" rubriken i programfönstret iTunes. Klicka på "Info" fliken för att visa iPhone synkronisering alternativ.

3 Ta bort markeringen bredvid "Synkronisera kalendrar" om du använder Windows eller "Sync iCal kalendrar" om du är en Mac-användare. Klicka på "Ta bort kalendrar" alternativet när du uppmanas att bekräfta att du vill ta bort kalendrarna från enheten.

4 Klicka på "Apply" för att tillämpa ändringar av iPhone-enhet. Låt flera minuter för iPhone att synkronisera och ta bort alla kalenderposter från Kalender.

Radera manuella angivelser

5 Lansera "kalender" ansökan genom att trycka på ikonen på enhetens startskärm.

6 Tryck på "Month" för att se hela månaden. Dagar som har en manuell inmatning läggs till dem kommer att ha en liten prick under dagens datum.

7 Välj en dag som innehåller en händelse för att visa dagens händelser. Peka på händelsenamn under kalendergränssnitt för att visa händelsens detaljer.

8 Tryck på knappen "Redigera", följt av knappen "Ta bort händelse". Bekräfta att du vill ta bort händelsen för att ta bort posten från iPhone.

9 Upprepa steg 3 och 4 för alla händelser som du manuellt lagt till enheten.