Hur man tar bort Honda Emblem

April 28

Hur man tar bort Honda Emblem


Du kanske vill ta bort dig Hondas återförsäljare eller kedja emblem i händelse av att du väljer att måla bilen eller om emblemet har på något sätt skadats. Ta bort din Honda emblem kan göras hemifrån och, om det görs på rätt sätt, inte kommer att skada din bil eller färgen under emblemet.

Instruktioner

1 Slå på värmepistol och ställa den på lägsta möjliga värmeläge. Håll värmepistol flera inches bort från emblemet och värma upp. Värme emblemet kommer att lossna limmet som håller den på din Honda. Du kommer att vilja kontrollera lim för mjuk några minuters mellanrum. Du kan kontrollera det genom att försiktigt bända i hörnet av emblemet med hjälp av din spackel. Om emblemet går ganska lätt, är din lim mjukgörande och din emblem kan vara redo för borttagning.

2 Bända emblem från Honda kropp genom att sätta in spackel vid kanten av emblemet och bända bort det. Var medveten om att om du tar för lång tid eller limmet är inte ganska varmt nog, kan du behöva fortsätta att värma upp limmet som du bända emblem från bilen.

3 Torka bort all överbliven klisterrester med hjälp av lim remover. Du kanske också kunna ta bort limmet genom att spraya metall smörjmedel på det och sedan skrubba den ordentligt med tvål och vatten. Rengör området noggrant efter att du har tagit bort emblemet. Överbliven lim kan missfärga din färg och orsaka smutspartiklar att hålla sig till din Honda.

Tips

  • Vidta lämpliga försiktighetsåtgärder för att undvika att bränna dig med värmepistol. Användning av för mycket värme kan orsaka bilens färg för att bubbla och bända ett emblem lös utan att mjukgöra limmet kan skada färgen.