Hur man gör Blackberry Applications

June 8

Designad av Research in Motion, är Blackberry en mobil enhet med både en Internet-plattform och en mediaspelare. Blackberry program har utformats i Java-programmering. Om du registrerar dig på Blackberry Developer Zone, kommer du att ha tillgång till ett antal resurser för app utvecklare. Vid utarbetandet appen, hålla din publik (kärnan av Blackberry ägare) och deras tendenser i åtanke. Blackberry-användare är ofta i affärsområdet och tillbringar mycket tid e-post.

Instruktioner

1 Forskning de program som finns där ute. Hitta de brister och styrkor apparna tillgängliga. Innan du börjar skriva kod och sätta din app på marknaden, bör du fokusera på grund av tekniska innovationer, "forskning och utveckling" process. Ta tid konceptualisering och bli kunniga om ditt område.

2 Utveckla din app. Kom ihåg att appanvändare ofta vill ha en enkel, lätt att lära sig design.

3 Skriv koden för din BlackBerry App. Det tar år att lära sig att skriva kod, så det kan vara lämpligt att anlita en tekniker för att skriva det åt dig. Blackberry Developer Program gör erbjuder lektioner och handledning för Java-programmering.

4 Testa din app på en Blackberry. Fråga genomsnittliga och även tekniskt oförmögen människor för att testa din app. Ta bort alla buggar som finns i koden.

5 Skicka in din app på Blackberry Developer Zone. Webb mästare på Blackberry kommer att granska din ansökan, vilket gör att det inte inkräktar på andra programdesign, och kontaktar dig.

6 Håll ögonen öppna för feedback på anslagstavlor och diskussionstrådar, när appen släpps. Åtgärda eventuella problem som kommer upp med appen. Revidera konceptet och designen på framtida modeller av appen.