Hur man lägger minuter på din Straight Talk telefon

April 11

Hur man lägger minuter på din Straight Talk telefon


Straight Talk är ett partnerföretag av Tracfone, och fungerar på ett liknande sätt. Det finns inga avtal, så att användarna betalar för sina tjänster månad för månad, eller genom att köpa minuter när de känner för det. Om dina Straight Talk minuter har tagit slut, kan du fylla på dem genom att besöka Straight Talk website.There finns inga överrullning minuter med Straight Talk, så även om du har överblivna minuter från ett par månader tillbaka, måste du ändå att lägga minuter på Straight Talk telefon.

Instruktioner

1 Logga in på Straighttalk.com.

2 Håll muspekaren över "Refill" -fliken högst upp på sidan och välj sedan "Fyll On Demand."

3 Logga in på ditt konto genom att ange din e-postadress och lösenord. Om du ännu inte har ett konto, skapa ett genom att klicka på "Första gången logga in eller första gången användare" och ange ditt Straight Talk telefonnumret på nästa sida.

4 Välj vilken typ av plan du vill ha. Från och med april 2011, är den lägsta planen $ 30 för 1000 minuter, 1000 texter, 30 MB data och obegränsade 411 samtal. Den dyraste planen är ett år av obegränsad samtalstid, text, MMS och webbtjänst för $ 540.

5 Fyll i dina kreditkortsuppgifter och skicka in din betalning. Dina minuter tillkommer, och du kan börja använda din Straight Talk telefonen igen.