Hur man installerar en enkelhet väggfäste

April 5

Hur man installerar en enkelhet väggfäste


Trots namnet, kan Simplicity väggfästen vara mer komplicerat att montera än de flesta andra märken, men uppgiften fortfarande är hanterbar när man gör det själv. Enkelhet väggfästen kan du visa din TV från olika vinklar, vilket gör att du alltid har den bästa plats i huset. Att ha en platt-TV kan du stöta upp stilen och spara extra utrymme genom att bli av med skrymmande nöjescentrum och monterar TV: n på väggen.

Instruktioner

1 Lokalisera två dubbar med hjälp av en regeldetektor. Markera platsen för de dubbar med en blyertspenna. Kontrollera att det finns en regel genom att hamra en spik i väggen bara djupt nog för att känna stud.

2 Håll fästet på väggen och placera nivån på toppen av berget för att se till att det är rakt. Linje hålen i fästet längs pinn märken och markera sina platser med en blyertspenna.

3 Borra ut fästet s hål märken till ett djup av 2 1/2 inches.

4 Fäst väggplattan med monteringsbultar och brickor, sedan dra åt skruvarna med en skiftnyckel; inte över åt dem.

5 Placera arm fästet mellan de horisontella konsoler längs väggplattan och säkra den på plats med skruvar och brickor.

6 Placera clipsen inne i monitorn parentes så att "V" form i varje klämma öppnas mot stora hål. Se till insexskruven är vänd den öppna delen av fästet. Säkra alla fyra klämmor på plats med hjälp av de två-tums vagnsbultar och kvarts muttrar. Klämmorna ska rotera upp och ner.

7 Hand gänga en bult i skärhålet på baksidan av TV för att avgöra vilken storlek bult det kräver.

8 Montera den korta bulten genom den platta brickan, distanstoppkåpa, monitorn fästet, motsvarande distansorganet och in i TV: n.

9 Placera mittkonsolen i mitten av TV: n och skjut de två tvärrör genom hålen i sidocentrum parentes. När rören är på plats, dra åt klämman med en insexnyckel.

10 Lyft TV på plats för att skjuta mittkonsolen på armen. Du hör ett klick när låsfliken ingriper. Säkra fästet genom att placera den lilla säkerhetsskruven i hålet i armen nära manöverdon.

Tips

  • Simplicity väggfäste är utformad för att passa 16-tums stud avståndet som är standard byggkrav i moderna hem, enligt Old House webben.
  • Per den Enkelhet installations-DVD: "För säker installation, torr vägg eller andra väggbeläggningsmaterial inte får överstiga 5/8 tum eller 16mm."
  • Om du har en äldre hem där reglarna är placerade mer än 16 inches isär, kommer detta fäste inte fungerar.