Factory Ljud & Navigeringsalternativ och uppgraderingar för 2008 Ford F-150

April 5

Factory Ljud & Navigeringsalternativ och uppgraderingar för 2008 Ford F-150


Uppsättningen av ljud- och navigationssystem finns på 2008 Ford F-150 pickup truck är en indikation på hur lastbilar har blivit det viktigaste verktyget i valet för många amerikaner. I själva verket har F-150 varit den bäst säljande fordon av något slag i USA sedan 1983, i november 2010. Den grundläggande F-150 erbjuder en enkel AM / FM-radio. Men lastbilen erbjuder uppgraderingar för att tillfredsställa olika smaker och behov.

Enkel CD-spelare

Karossutformningar är inte det enda som skiljer 2008 Ford F-150s. Serien nivå är den viktigaste kö till utrustningspaket som erbjuds. XL är det grundläggande arbetet serien lastbil. Mid-nivå XLT och STX-serien nivåer erbjuder en AM / FM-stereo, enda CD-spelare som standardutrustning.

Sex-skivors CD-växlare

En kombination AM / FM stereo med en in-dash sex cd-växlare är standard i alla Lariat serienivå lastbilar. De sex CD-växlare finns med eller utan en inbyggd MP3-spelare, och är tillval på XLT seriens lastbilar. Lastbilar badged som kung Ranch, Harley-Davidson eller Limited är specialpaket i Lariat serienivå i 2008 Ford F-150s.

Audiophile Sound System

Den audiophile ljudsystem är en 300-watt system med en sub-woofer och fem uppgraderade högtalare. Det fanns som tillval på Lariat serienivå F-150s 2008.

Navigationssystem

Den in-dash navigationssystem för 2008 F-150 erbjuder ett komplett karta. Den använder antingen röst eller pekskärmskommandon. Det kräver redan har audiofil ljudsystem, eller installera det innan en fabrik navigationssystem kan installeras.

uppgraderingar

Tre betydande uppgraderingar erbjöds i vissa F-150 modeller i 2008. Du kan få en prenumeration på Sirius Satellite radio via Ford, om radion var korrekt utrustade. I hela fyrdörrars hytter, som kallas SuperCrew, en baksätet DVD-spelare var tillgängliga. Vissa modeller erbjuds SYNC-systemet, ett Bluetooth-system som skulle para ihop med din Bluetooth-aktiverade mobiltelefon. Den tillåter dig att göra handsfree-samtal inifrån hytten på lastbilen, med hjälp av röstkommandon och lastbilens ljudsystem.