Hur man tar bort Plast Post Anchor Pins

March 6

Interiörlister och paneler på bilen hålls på plats med en kombination av skruvar och ankarstift. Förankringsstiften har åsarna utmed axeln som låser in i hålet, eftersom det skjuts på plats. Det finns två vanliga typer av stift. En typ ser ut som två stift eftersom centrum av den större huvudet har en annan tapphuvud i mitten. Solid huvud stift är oftast ersätts med nya. Ta bort plast post ankarstift med solida huvuden kan skada åsarna, behöver bytas ut stiften när du installerar trim. Ersättnings ankare stift och avdragare verktyg för att ta bort dem finns på bildelar butiker.

Instruktioner

solid Head

1 Driva den skårade änden av trimstiftet avdragare verktyg mellan botten av förankringspinnen och listen eller panel. Det kan vara nödvändigt att trycka ner något på trim eller panel trä in verktyget under tapphuvudet.

2 Dra huvudet av stiftet med dragverktyget. Vissa avdragare är vinklade och du kan trycka ner på den motsatta änden för att höja huvudet bort från trim. Dra rakt upp på stiftet med verktyget om du har en rak avdragare verktyg.

3 Ta tag i halsen på fästbulten med ett par nål tång om stiftet inte kommer ut hela vägen med avdragare verktyg. Dra stiftet helt med nål tång.

Center Pin Head

4 Skjut avdragare verktyg mellan centrum stift huvudet och större stift huvudet.

5 Dra mittstiftet rakt uppåt tills det hakar i uppfällt läge.

6 Sätt avdragare under större stift huvudet och dra stiftet från klädseln.