Hur man installerar en lastbil Box i en Nissan Titan

November 1

Installera en lastbil låda i din Nissan Titan kan vara både en lätt uppgift och en glädjande en. Den rätta lådan kan uppgradera värdet på din Titan, hålla dina värdesaker säkra och frigöra hyttutrymme, samt förbättra de yttre egenskaperna hos lastbilen. Att hitta rätt ruta och betala lite mer för kvaliteten på lådan är viktigt. Med så många olika boxtyper, varumärken och priser, är det lätt att bli förvirrad. Stick med en metallåda (företrädesvis diamant pläterade) för tunga lagring eftersom det inte kommer att kollapsa som plast som.

Instruktioner

Hur man installerar en lastbil Box i en Nissan Titan

1 Mät lastbilen rutan innan du köper för att se till att den passar ordentligt. Var säker på att det finns ingen borrning inblandade i monteringsanvisningen. Kvalitet lastbil boxar använder en J-bult (hakregel) design för att montera och låsa rutorna för att sängens. Pre-montera lådan i sängen av Titan att säkerställa att det är rätt storlek. Mest ansedda återförsäljare kommer att hjälpa dig att föra ut lådan för att testa den för passform och storlek.

2 Fastställa vilken locket typen av lådan. Några lådor flip uppåt i flip-top rörelse medan andra öppna från båda sidor. Flip-top måste kunna monteras och luckan är öppen utan att störa fönstret tillbaka eller bädd av Titan. Var noga med att ta hänsyn till detta före montering.

3 Sätt i gummibussningarna i de fyra förborrade monteringshål i botten av lådan.

4 Placera en längd av gummimatta eller skum gummilister tillskurna bredden på lastbilsrutan för att dämpa mellan lastbilen rutan och sängens i Titan. Om du har en säng liner som täcker botten av din Titan, kan du hoppa över detta steg eftersom sängen liner skulle skydda lacken på sängens.

5 Placera lastbilen rutan i botten av Titan i den position du önskar. Sätt i J-bult krok under skenan av sängen och sedan peta toppen av bulten in i en av gummigenomföringar in i det inre av lådan och tillämpa bricka och mutter. Dra åt muttern för hand tills du behöver spärr och en socket till slut. Inte åt för hårt och böj eller buckla sänggrind, men få muttern av J-bulten ordentligt.

6 Installera de återstående J-bultar och dra på samma sätt.

7 Fyll lastbil låda med vad du vill transportera.