Hur man skickar en text från Arizona till Brisbane, Australien

July 25

Hur man skickar en text från Arizona till Brisbane, Australien


Textmeddelanden eller short message service (SMS) är en populär sätt att kommunicera mellan användare mobiltelefon. Textmeddelanden ger bekvämligheten med att skicka korta meddelanden, såsom vägbeskrivning, möte påminnelser, möten eller telefonnummer till mottagaren. Meddelanden som skickas via sms dirigeras till mottagarens mobiltelefon. Textmeddelanden levererar ditt meddelande till en mobiltelefon i landet och världen. Skicka ett textmeddelande till en vän eller bekant i Australien kräver tillsats av den landsnummer och en landskod samma förfarande som vanligt sms.

Instruktioner

1 Navigera till "SMS" eller "Meddelanden" alternativet på din mobiltelefon. Normalt är alternativet ligger på startskärmen på mobiltelefon.

2 Välj alternativet för att skapa ett nytt textmeddelande.

3 Ange "01161" och mobilnummer till mottagaren ligger i Brisbane, Australien.

4 Skriv önskad textmeddelande. Tryck på "Skicka" för att leverera meddelandet till mottagaren. Beroende på celltelefonmodell, kan knappen "Skicka" variera.

Tips

  • Internationella text avgifter kommer att tillämpas för att skicka meddelande från USA till Australien; konsultera din mobiltelefon bärare för nätavgifter.