Återställa en Magellan 1400 SD-kort

March 20

En Secure Digital eller SD-kortet är en liten flash-minneskort som används i många bärbara enheter såsom digitalkameror, mediaspelare, netbooks, bärbara datorer och videokameror. Magellan 1400 SD-kortet används i GPS-system för att lagra kartor och bildfiler. Du kan överföra sparade kartfiler från GPS till datorn via SD-kortet. Men om SD-kortet är skadat, kan du inte komma åt enheten eller överföra kartfiler från GPS. Du kan formatera om Magellan 1400 SD-kortet med hjälp av datorn, som kommer att torka rent och återställa det till fungerande skick.

Instruktioner

1 Ta Magellan 1400 SD-kortet från GPS-enheten och sätt in det i SD-kortplatsen på din bärbara eller stationära dator.

2 Klicka på Windows-logotypen i det nedre vänstra hörnet på skrivbordet för att öppna menyn "Start" och klicka sedan på "Kontrollpanelen".

3 Klicka på "System och säkerhet." Klicka på "Administrationsverktyg." Dubbelklicka på "Computer Management".

4 Hitta och klicka på "Diskhantering" i den vänstra fönsterrutan. Dubbelklicka för att välja Magellan 1400 SD-kortet i listan över lagringsenheter och klicka på "Format". Bekräfta åtgärden genom att klicka på "Format" -fliken på nästa skärm.

Tips

  • Hålla din Magellan 1400 SD-kort i ett fall där det inte finns i din GPS-enhet kan hjälpa till att skydda kortet mot skador.
  • Formatera Magellan 1400 SD-kortet kommer att radera alla data på den.