Hur att polera plast Strålkastare

July 7

Hur att polera plast Strålkastare


Plast strålkastare kan repas, flisas eller knäckt. Plasten är i allmänhet mer hållbara än äldre glas strålkastare, och även om det kan bli immig eller oklar över tid, med rätt produkter och teknik finns det sätt att förnya plastlinser och få dem lysande igen. Plast strålkastare som är allvarligt repad, spruckna eller skadade kommer att behöva ersättas med nya plastlinser för att få strålkastarna fungerar.

Instruktioner

1 Rengör strålkastare med en mjuk mikrofiberduk, en mild tvål och vatten. Se till att de är fria från smuts och sot.

2 Tvätta kemikalien när du har behandlat plastlinsen på bilen. Skölj med en trädgårdsslang med stort glas vatten.

3 Använd en plast renare och polish för att polera ut repor och chips på plast strålkastarna. Börja med renare för att ta bort repor, grumling och gulnande dyster.

4 Gnid plast polish på plast strålkastarna i en cirkulär rörelse med små streck, liknar vaxning och polering en bil.

5 Använd en liten hand buffert för svåra att ta bort repor. Försiktigt polera ut ojämnheter och polera plasten tills den är blank igen.

Tips

  • En mild plast polish är en bra produkt till slut ut plast strålkastare polerings projekt; Du kan även köpa en fullständig strålkastare restaurering kit till vissa återförsäljare online eller lokalt.
  • Plast renare och polska gjord av 3M är en bra produkt att använda på plast strålkastare för att rengöra och polera ut skadan.