Hur Synkronisera Computer kontakter med Palm Treo 750

November 11

Hur Synkronisera Computer kontakter med Palm Treo 750


Palm Treo 750 är en GSM-baserad smartphone. Operativsystemet är Windows Mobile. Telefonen måste vara ansluten till den stationära datorn för att synkronisera data på telefonen med den stationära datorn. Det finns tre sätt att ansluta Treo 750 till din Windows-dator. Du kan använda synkkabeln som tillhandahålls av Palm tillsammans med telefonen. Du kan använda Palm 750 inbyggd Bluetooth-teknik för att ansluta till den Bluetooth-aktiverade stationära PC. Du kan använda Palm 750 IR-porten för att ansluta till den infraröda aktiverade stationära PC.

Instruktioner

ActiveSync Konfiguration

1 Tryck på "Start" och välj "Program".

2 Välj "ActiveSync."

3 Tryck på "Meny" (höger åtgärdstangent) och välj "Alternativ". ActiveSync-fönstret kommer att visa dina synkroniseringsalternativ som inkluderar:

-Contacts

-Kalender

-E-post

-Tasks

-Notes

Se till att "Kontakter" kryssrutan är markerad för att synkronisera "Kontakter". Rensa en ruta som du inte vill synkroniserade.

Synkronisera kontakter med synkkabeln

4 Anslut Palm 750 till datorn med hjälp av synkkabeln. ActiveSync startar synkroniseringsprocessen så snart Palm 750 är ansluten till datorn.

5 Kontrollera om den animerade ikonen ActiveSync på toppen av din smartphone skärmen för att se till att synkroniseringen pågår.

6 Koppla bort Palm 750 från datorn när ActiveSync är klar.

Synkronisera kontakter med Bluetooth

7 Öppna Windows XP "Anslutningsinställningar" genom att högerklicka på "ActiveSync" -ikonen i aktivitetsfältet i det nedre högra hörnet av skärmen. Välj "Inställningar för anslutning." "Connection Settings" öppnas nu.

8 Öppna Windows Vista (7) "Anslutningsinställningar" genom att klicka på "Start> Alla program> Windows Mobile-enheter> Anslut utan att ställa in enheten> Inställningar för anslutning." "Connection Settings" öppnas nu.

9 Kontrollera "Tillåt anslutningar till något av följande" rutan och välj "Bluetooth". Detta gäller både Windows XP och Vista (7).

10 Slå på Bluetooth-anslutningen genom att välja fliken "Mode" och kontrollera "Aktivera Bluetooth" rutan. Tryck på "Start" och välj "Program> ActiveSync."

11 Började synkroniseringen genom att trycka på knappen "Meny" och klicka på "Anslut via Bluetooth." Välj "Sync" och synkroniseringsprocessen startar.

Synkronisera kontakter än IR

12 Tryck på "Start" och välj "Program> ActiveSync."

13 Tryck på "Meny" -knappen och klicka på "Anslut via IR."

14 Välj "Sync" och synkroniseringsprocessen kommer att börja använda den infraröda anslutningen mellan Palm 750 och PC.

Tips

  • ActiveSync kan synkronisera 750 med Microsoft Exchange Server i tillägg till din Windows-dator.
  • Rikta 750 IR-port direkt på datorns IR-port för maximal signalstyrka.